CORONA update vergaderingen

Beste leden en ouders
Na de beslissing die de overheid de voorbije week nam, hebben wij online samengezeten met onze leidingsploeg. Hierin hebben wij met zen alle besloten om de vergaderingen voor de -12 tijdelijk stop te zetten. We merkte dat steeds meer mensen zich minder veilig voelde en laat dat nu net hetgeen zijn dat op KSA Molenveld één van onze prioriteiten is. We beseffen heel goed dat dit voor vele van onze leden geen goed nieuws is. Daarom willen wij ook voor perspectief zorgen. In het weekend van 20 februari komen wij online samen om de situatie opnieuw te bekijken. Als we dan zouden beslissen om de vergaderingen terug te laten doorgaan, laten wij jullie dit direct weten.
Voor onze +12 leden is er beter nieuws. Doordat zij KSA al zo lang hebben moeten missen en aangezien er in deze takken minder leden zitten, hebben wij beslist om voor hen wel de vergaderingen te laten doorgaan. De takken Jim en Sim bestaan uit meer dan 10 leden, daarom hebben we een Doodle opgesteld. Het is de bedoeling dat jullie in deze Doodle per week één groep aanduiden. Als u een datum aanduidt, verwachten wij dat uw dochter zeker aanwezig zal zijn. De deadline hiervoor is woensdag 3 februari (om 23u59). Op basis hiervan zullen er dan groepen opgesteld worden die wij donderdag avond (04/02) met jullie zullen meedelen. De leden van de +16 moeten geen Doodle invullen aangezien zij met minder dan 10 zijn en dus altijd één groep kunnen vormen. Hier vindt u de Doodle van de Jim (https://doodle.com/poll/gc6rstzgsi7mtq3b?utm_source=poll...) en hier degene van de Sim (https://doodle.com/poll/w6bctqwypc9tdg9f?utm_source=poll...). Wij willen jullie er wel aan herinneren dat elk lid per week maar één hobby mag kiezen. Daarnaast is het sinds februari ook voor onze +12 leden verplicht om een mondmasker te dragen tijdens de vergaderingen. Vergeet op zaterdag dus zeker niet je mondmasker mee te nemen en kleed je warm aan want er zal enkel buiten gespeeld worden!
Als laatste willen wij jullie ook nog melden dat de overheid heeft beslist om de meerdaagse uitstappen niet door te laten gaan. Dit wil zeggen dat er dit jaar jammer genoeg geen weekends zullen plaatsvinden.
Wij hopen dat we met deze beslissingen niet te veel leden teleurstellen en dat we snel weer met z'n allen veilig kunnen samenkomen.
Lieve groetjes
De leiding van KSA Molenveld
Griet, Silke, Hanne, Sofie, Femke, Evac, Beva, Floor, Saar, Marie, (Marg)Aux, (Margot) Ceuleers, Julie, Fleur, Enid, Astrid