Kom hier te weten hoe we de vergaderingen gaan aanpakken ...

Beste leden en ouders

In onze vorige mail deelden we het goede nieuws al mee dat de vergaderingen voor de -12 leden terug zullen starten op 6 maart. In deze mail zal dit nieuws wat concreter worden. Zoals jullie misschien wel zullen weten mogen de vergaderingen enkel doorgaan in groepjes van 10 leden. Daarnaast moet uw dochter ook één hobby per week kiezen. Om deze maatregelen toe te passen, maken we gebruik van een google formulier (enkel voor -12, info voor +12 volgt later in de mail). In dit formulier kan u aanduiden op welke data, tot aan de paasvakantie, uw dochter aanwezig kan zijn op onze vergaderingen. U kan het formulier invullen tot en met dinsdag 2 maart. Daarna zullen wij op basis van deze informatie groepjes van 10 indelen. Wij doen ons best om de groepjes zo goed mogelijk in te delen en houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw dochter. In het formulier vragen we met welk vriendinnetje uw dochter graag wilt samenzitten. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen. Wij vragen dan ook uw begrip moest dit niet het geval zijn, de bubbels van 10 mogen nu eenmaal niet overschreden worden. Op vrijdag 5 maart zal u dan de ‘planning’ ontvangen. Hierin kan u zien op welke dagen uw dochter naar ksa kan komen.

Voor de +12-leden verloopt het een beetje anders aangezien zij deze zaterdag (27/2) al vergadering hebben. De Sim en de +16 hoeven geen formulier in te vullen, hun tak is namelijk klein genoeg. Voor de Jim werd er reeds een Doodle doorgestuurd naar de leden zelf en werden de groepen al ingedeeld.  

Nu dat al de vergaderingen terug kunnen doorgaan, vragen wij jullie ook om de volgende maatregelen op te volgen. Zo blijft iedereen veilig:

  • De leiding zal staan wachten op de afgesproken plek. Zet je fiets dus ook niet te ver weg, zo kan de pret snel beginnen.

Kwakjes: ons lokaal

Guppies: het petanqueveld

Jippers: de speeltuin

Jim: het scoutsveld

Sim: het konijnenveld

+16: straatkant lokaal
 

  • Als u bij het ophalen en/of afzetten van uw dochter een mondmasker draagt, kunnen we hopelijk snel weer samen spelen. 

  • We spelen enkel buiten, we zullen dus alle temperaturen en neerslag moeten trotseren. Dat gaan natuurlijk wat makkelijker met aangepaste kledij.

  • Van al dat spelen krijgen onze leden dorst, maar wij mogen geen kannen meer gebruiken. Het is dus handig als uw dochter een drinkbus meeneemt. 

  • Stuur ons ook zeker een berichtje als uw dochter enkele dagen na de vergadering symptomen vertoont. Zo blijven we de verspreiding voor en kunnen we de juiste acties ondernemen.

Wij hopen dat het zo overzichtelijk is en zijn blij dat we er terug veilig aan kunnen beginnen. Laat ons gerust weten als er nog vragen zijn!